Skelbimai - Pramogos, Paslaugos, darbas, Nekilnojamasis turtas, Komunikacijos, Technika, Transportas, Kompiuterija, Auginantiems vaikus, Drabužiai, avalynė, Buitis

Šis skelbimas nebegalioja.

Sulauk daugiau dėmesio, siųsk SMS numeriu 1398 su tekstu:

Paslauga SMS tekstas Laikotarpis Kaina, Lt
Sulauk daugiau dėmesio,
paryškindamas skelbimą
SP01 10994 8 dienos 0,29 €
Parduok greičiau,
iškeldamas skelbimą į sąrašo viršų.
SP02 10994 8 dienos 0,29 €
Išskirtinis papildomas skelbimo talpinimas pačiame projekto viršuje VIP zonoje. SP03 10994 5 dienos 0,58 €

Po sėkmingo paslaugos aktyvavimo, Jūsų skelbimas iškarto taps geriau matomas projekto SkelbimuPortalas.lt lankytojams tarp visų kitų skelbimų.

Kompleksinė efektyvi išblaivinimo pagalba visą parą Vilniuje ir šalyje

Kreipkitės tel. +370 654 53477 visą parą! Patyręs medicinos personalas teikia kokybiškas paslaugas: paciento gydymą jo namuose po ilgalaikio alkoholio vartojimo bei esant sunkiam pagirių sindromui (detoksikacija, išblaivinimas); vaistų į veną ir raumenis leidimą, lašelinių statymą; po ilgalaikio alkoholio vartojimo išsekusio organizmo atstatymą; patyrusio gydytojo konsultacijas.
Garantuojamas konfedencialumas ir anonimiškumas.
Kainos sutartinės. 
www.balticumsauber.eu, tel.: +370-654-53477​

Esant apsinuodijimui alkoholiu būtinas medikamentinis gydymas. Šis gydymo programos etapas gali būti atliekamas paciento namuose. Įvertinima kliento būklė, išmatuojamas kraujospūdis, cukraus kiekis, atliekami reikalingi laboratoriniai tyrimai. Išblaivinimo metu atliekamas kompleksinis organizmo valymas, ypač reikalingas po gausaus ir/ar ilgesnį laiko tarpą trukusio alkoholio vartojimo. Detoksikacijos metu pacientui statomos lašelinės, skiriami nervų sistemą raminantys, širdies ir kraujagyslių sistemą stabilizuojantys, medžiagų apykaitą normalizuojantys vaistai, vitaminų mišiniai ir kt. kartu su psichoterapija. Tai palengvina pagirias ir padeda pasiruošti tolesniam priklausomybės nuo alkoholio gydymo etapui. Tinkamai atlikta detoksikacijos procedūra gali ne tik palengvinti paciento kančią, susijusią su pagirių sindromu, bet ir paskatinti, padėti pacientui pasiryžti gydytis nuo priklausomybės alkoholiui.
Patikrinta ir efektyvi psichologinė pagalba pagal Tatjanos Ščiurinos metodiką, padedanti išsivaduoti iš tabako, alkoholio, narkotikų, lošimų ir kitų priklausomybių nelaisvės, bei sugrįžti į pilnavertį gyvenimą.
www.laisvaszmogus, tel.: +370-617-43627.
Kaina: 10 €
(34.53 Lt)
Vietovė: Vilnius

Pagrindiniai skelbimo duomenys

Kaina:10

Kontaktai

El. paštas:
Vardas: Vadybininkas
Tinklalapis: http://www.Balticumsauber.eu
Telefonas:
Autozona.lt - patogus budas parduoti ir pirkti automobili!

Autorius

Komentarai Komentuoti

AMWAY HOME valymo priemonės AMWAY HOME skalbimo priemonės AMWAY HOME indų plovimo priemonės